Navdih dneva: Glasba za delo, ustvarjanje & učenje

Pred nekaj tedni sem odkrila čudovito instrumentalno glasbo. Avtor je Dennis Kuo, študent medicine, z izjemno strastjo do glasbenega ustvarjanja. Čeprav običajno ne poslušam ničesar podobnega, so me delčki, ki sem jih slišala, popolnoma navdušili. Kljub temu, da deluje zelo sproščujoče, ne uspava, ampak pomaga pri osredotočenju. Ob poslušanju postanejo moje misli bolj jasne in ne tavajo na vse možne konce. Preizkušeno deluje pri pospravljanju, kuhanju, bloganju in ustvarjanju :). Video spremljajo zgodbice, sestavljene iz risb. Priporočam :).

V iskanju navdiha :)

So dnevi, ko naša notranja motivacija ni dovolj. Takrat potrebujemo dodaten navdih za vrtenje kolesa življenja.

Mene navdihujejo ljudje, ki premagujejo ovire in stopajo po še neuhojenih poteh. Navdihuje me pristnost duha ter zaupanje, da obstaja v življenju nekaj več od površine, vidne s prostim očesom. Navdihuje me pogum in vzrajnost pri iskanju te skrivnostne sestavine življenja. Navdihuje me delo, v katerem se zrcali iskanje čudovito lepega, popolnega in drugačnega.

Že nekaj časa razmišljam o posebnem delu bloga, namenjenega vsemu, kar me navdihuje. Nekaj, kar bo začinilo moj vsakdan in morda še komu kdaj pa kdaj napolnilo baterijice :). Jutra bodo čas za dodatne žarke navdiha, večeri bodo še naprej rezervirani za celoletni projekt prvih korakov :).

Začenjam z plesom, izvirnostjo, ljubeznijo. Čudovito :).