Poletje V Barvah In Vzorcih

Poletni meseci so moj najljubši ustvarjalni čas. Saj skušam tudi mrzle dni obarvati čimbolj pisano, ampak v hladen koš nikakor ne morem stlačiti toliko barv in oblik. To poletje sem se navdušila nad modeli oblekic, ki so rezani po pasom. Ker je kroj primeren tudi za tiste, ki iz kakršnih koli razlogov želijo skriti svoj trebušček, poleg tega sva se pred kratkim s fantom (ki je po vseh družbenih pravilih prav tako kot jaz v “tistih pravih letih”) preselila v skupno gnezdece, sem opazila kar nekaj sumljivih pogledov in celo odkritih namigovanj, da pod obleko skrivam nosečniške obline :).

Če bi bila slavna in bogata (karkoli že pač to pomeni v naši dragi državici), bi bilo prav gotovo kup člankov na to temo v Novi in Lady :). Vam pa zaupam, da nekaj vendarle raste v meni … sanje … krhke in nežne kot otrok … ki čakajo na svoje rojstvo.

Ko naredim nekaj novega, redkokdaj pozabim, kako se je začelo. Prvo oblekico sem okrasila z zlatimi kamenčki, ki sem jih nalepila na blago s pomočjo pištole.

Za malce hladnejše dni sem zašila še bolero …

Turkizno bela …

Kakšno pa bi bilo poletje brez rožic? 🙂

Največji zalogaj roza oblekice je bil prepleteni del pod dekoltejem in našitje metuljčkov.

Še metuljčki od blizu …

Za intermezzo še ena “nenosečniška” 🙂 (da pokažem tudi tistim najbolj sumničavim, da ničesar ne skrivam ) v pozitivni oranžni barvi …

Za konec še zaprem poletno ustvarjalno torbo in spremenim nastavitev svojega radarja na iskanje toplih in mehkih materialov, varnimi pred mrzlim objemom zime .

Trenutno stanje duha: Po-dopustniško, z eno nogo še vedno v morju 🙂