Metuljčkomer: 240/365

Včerajšnji zapis  dodajam z majhno zamudo, je bil moj blogec zaradi vzdrževalnih del včeraj zvečer nedosegljiv :(.

Misel današnjega dne: “Zapomni si, da je zelo malo potrebno za srečno življenje.” Včasih pozabim, da imam veliko več, kot potrebujem. Včasih pozabim biti hvaležna za vse pluse v življenju, ker se preveč ukvarjam z minusi. Počasi odhajam v deželo sanj z obljubo sami sebi, da bom pred spanjem seštevala le dobre strani :).

Metuljčkomer: 240/365

Trenutno stanje duha: 🙂

Sivina

Čez poletje vedno pozabim na to, kako v hladnejšem delu leta pogrešam svetlobo. Čeprav se dnevi oblačijo v sivo barvo že nekaj tednov, sem jo zares opazila šele danes. Morda zato, ker smo premaknili urine kazalce in je še ena ura prijetne svetle barve neba izginila neznano kam.

Čas je, da poiščem rešitev dodatne osvetlitve pri fotografiranju – sicer bom do marca nabirala na kup le turobne fotografije, podobne današnjim :(. In čas je, da prižgem sonce v srcu – da ne bo zima preveč dolga, hladna in neprijazna 🙂

Metuljčkomer: 239/365

Trenutno stanje duha: Muvi & pica najt 🙂

Metuljčkomer: 236/365

Društvo Animal angels (društvo za zaščito in pomoč živalim sveta in njihovim skrbnikom) je ponovno organiziralo dobrodelno dražbo. Izkupiček je v celoti namenjen brezdomnim živalim. Vem, da bodo moji metuljčki dali vse od sebe, da vsaj malce pomagajo zapuščenim živalim. Vsi, ki bi želeli pomagali, ste vabljeni na ogled in licitiranje ročnih del :).

Metuljčkomer: 236/365

Trenutno stanje duha: :)

Brez besed

Zadnje čase sem bolj redkobesedna v zapisih. Ob tem se spomim misli, da imajo najbolj tihi ljudje najglasnejši um. Se kar podpišem :).

Brez besed. Včasih zato, ker ne vemo, kako povedati. Včasih zato, ker nas je strah pogleda sogovornika in njegove reakcije, ki odseva v očeh. Včasih pa enostavno zato, ker nas v našem malem svetu preplavi ljubezen, sreča in mir. Ljudje, ki imajo polna usta besed, kako lepo jim je, me ne prepričajo. Najlepši občutki so preveliki za besede in čudovito jih je le pestovati v tišini srca.

Metuljčkomer: 235/365

Trenutno stanje duha: 🙂

Metuljčkomer: 233/365

Razmišljam, da v metuljčkastem projektu še nisem gostila mojega najljubšega modela verižice, se mi vedno izmuzne in izberem nekaj drugega.  Čeprav je kovačeva kobila vedno bosa, sem pred kakšnim letom naredila zase barvito zbirko verižic, podobnih današnji. Danes so me zasrbeli prski in sem naredila zeleno različico. P.S: metuljček se skriva na zaponki verižice :).

Metuljčkomer: 233/365

Trenutno stanje duha: :)