Metuljčkomer: 301/365

Pospravljene poličke so po mojem mnenju dobra naložba v prihodnost in ravno zaradi tega vložim v organizacijo ustvarjalnega materiala ogromno časa. V zadnjem času sem razvila najmanj majhno obsesijo do štampiljk, ki so dobile nov dom v posebni škatli. Takšen način shranjevanja je ob pogosti uporabi štampiljk nepraktičen in nepregleden.

Ker se štampiljke začasno prilepijo na gladke površine, je najbolj praktično shranjevanje na plastificiranih listih. Ker je večina štampiljk prozornih, se mi je zdelo najbolje, da najprej naredim odtise štampiljk na liste papirja, jih plastificiram in na njihovo hrbtno stran shranim štampiljke. Tako ima vsaka svoje mesto, hkrati pa vidim, kako so videti v praksi :).

Takole je videti delček metuljčkaste zbirk štampiljk:

Day 301 butterfly stamps 1Day 301 butterfly stamps 2Še del novoletnega programa :):

Day 301 christmas stamps 1Day 301 christmas stamps 2Da bo mapica s štampiljkami popolna, sem naredila tudi seznam blazinic za štampiljke, zraven pa odtisnila metuljčka, tako vedno vem, kako so videti na belem papirju :).

Day 301 butterfly inkk pad testMetuljčkomer: 301/365

Trenutno stanje duha: Prav nič sobotno :/

Praznični metuljčkomer :)

Lansko leto še nisem imela pripomočkov in materiala za izdelovanje novoletnih čestitk po mojem okusu. Letos sem prvič izdelala takšne, ki so mi všeč po obliki, motivih in barvah. Moja najljubša je čestitka s snežakom. Snežak je izdelan s štampiljko in ročno pobarvan z vodenimi barvicami, ki so že nekaj časa žalostno čakale, da jih preizkusim. Nekoč so se mi zdele vodene barvice dolgočasne, ampak te so me resnično navdušile, božanske so :).

Najbrž se sprašujete, kaj imajo snežaki skupnega z metulji? Metuljček se je tokrat pridružil kot del štampiljke mojega podpisa na hrbtni strani čestitk :).

Metuljčkomer: 296/365

Trenutno stanje duha: 🙂