Metuljčkomer: 362/365

Vedno znova ugotavljam, da nikakor ne morem zakopati bojne sekire s časom. Pri planiranju se mi zdi, da bom naredila vsaj dvakrat toliko, kot mi dejansko uspe. Bi pričakovala, da bom pri mojih letih že dobila bolj realen občutek za to, kaj je mogoče dejansko narediti v enem samem dnevu :/.

Ta teden sem imela namen narediti načrt za naslednji 365-dnevni projekt, ki se približuje z nadzvočno hitrostjo. In še vedno nimam ničesar, nula, zero, nada :(. Ja, saj vem, v ponedeljek bom brez predpriprav skočila v ledeno mrzlo vodo in držala pesti, da ne potonem :).

Za današnjo domačo nalogo pa magnetek v izvedbi, ki se mi je že nekaj časa motala po glavi, le potrebnega materiala za barvne kontraste še nisem imela. Zagotovo ni zadnji svoje vrste :).

Day 362 butterfly fridge magnet 1 Day 362 butterfly fridge magnet 2a Day 362 butterfly fridge magnet 3Metuljčkomer: 362/365

Trenutno stanje duha: 🙂

Metuljčkomer: 360/365

Čeprav sem si rekla, da bom zadnji teden tega projekta zaključila “v velikem slogu” in se še posebej potrudila za metuljčke, mi je danes zmanjkalo časa in energije :(. Sem pa končno stestirala šablono, ki je prispela v paketku že pred enim tednom (kar je nenavadno zame, ponavadi jih uporabim še “vroče” 🙂 ).

Day 360 butterfly die test 1 Day 360 butterfly die test 2Metuljčkomer: 360/365

Trenutno stanje duha: Zzzzz …

 

Metuljčkomer: 359/365

Tej družinici čestitk sem dodala še sestrico Roziko :). Moram priznati, da je Rozika trenutno moja najljubša čestitka. Vaja dela mojstra in končno m je uspelo narediti barvne prehode, ki dajejo vtis mehkega prelivanja. Sem dobila dodatna krilca za naprej :).

Day 359 butterfly greeting card 1 Day 359 butterfly greeting card 2 Day 359 butterfly greeting card 3Metuljčkomer: 359/365

Trenutno stanje duha: Reorganizacija ustvarjalne sobice v polnem teku 🙂

Metuljčkomer: 355/365

Risanje skoraj meter velikega metulja na turkizno tančico za orientalski ples (dan št. 259), ki se je med risanjem veselo vozila sem in tja, je konkretno stestiralo mojo potrpežljivost.  Čeprav sem si takrat rekla, da je to prva in zadnja tovrstna misija, me je meni zelo posebna oseba prepričala v nasprotno. Za osebe z diamantnim srčkom se je vredno potruditi – samo zato, da jim zavihaš kotička ustnic navzgor :).

Še dobro, da tako velikih izdelkov nimam pogosto na sporedu, saj je fotografiranje zelo nepraktično :/.

IMG_5057Metuljčkomer: 355/365

Trenutno stanje duha: 🙂

Metuljčkomer: 353/365

Moram priznati, da nisem bila nikoli pretirano navdušena nad čestitkami. Zame je bil to povsem neobvezen del darila. Zgodba se spreminja in “kos kartona” postaja nekaj, kar lahko shraniš med tiste posebne stvari, s katerimi se lahko kasneje v življenju vedno znova pocrkljaš :).

Day 353 butterfly greeting card 1 Day 353 butterfly greeting card 2Metuljčkomer: 353/365

Trenutno stanje duha: 🙂