Ah, ta vročina …

V primerjavi s povprečnim človekom precej dobro prenašam vročino in ko se ljudje  pritožujejo nad visokimi temperaturami, je meni ravno prav :). Ampak tale vročinski val je še zame preveč, preveč, preveč.

Ker današnje nedelje nisem želela preživeti s klimo med štirimi stenami, sva se z mojim dragim odločila raziskati nekaj novega in sva se odpravila v Aqualuno. Najbrž je podobno idejo dobilo še vsaj polovica sodržavljanov, ker sem se počutila kot na mravljišču. Gužva za znoret. Še dobro, da sem bila v prijetni družbi, oborožena s knjigico in dobro hrano :).

Day 135 Terme Aqualuna 1

Števec prvih korakov: 135/365

Kazalo z vzorčki

Običajno izdelek izpade vsaj približno tako dobro (včasih pa celo veliko bolje), kot si ga zamislim v glavi. Moj današnji izdelek je eden izmed tistih (na srečo bolj redkih :)), ki so me v živo krepko razočarali.

Kljub temu, da me je od risanja črt že bolela roka, da sem se trudila z barvami dodati vsaj delček življenja, ki sem ga videla v glavi, mi vse skupaj sploh ni všeč. Priznam, če bi imela dovolj časa za novo kazalo, tega sploh ne bi videli, ker bi pravočasno naredila novega :).

Pravijo, da je neuspeh bližnjica do uspeha – in jaz bom potrpežljivo čakala, kaj se bo rodilo iz neuspelih ustvarjalnih dogodivščin :).

Day 132 Zentangle bookmark 1 Day 132 Zentangle bookmark 2Števec prvih korakov: 132/365

Razvajanje :)

Za nego kože vedno izberem čimbolj naravne in nežne izdelke, po možnosti brez živalskih sestavin. Minus teh izdelkov je, da redko dišijo zares MMM.

Čeprav se v trgovini običajno ne ustavljam in z zanimanjem odpiram pokrovčkov stekleničk, me je danes ustavila pinki embalaža, kar svetila se je na polički (preverila pri stricu Guglu, Aldo Vandini ne testira na živalih). Ko sem odprla pokrovček, mmm, mi je bil vonj noro všeč. Kupila sem piling in maslo za telo. Stesirano, oboje božansko :).

Day 131 - aldo vandiniŠtevec prvih korakov: 131/365

Film: Hodejegerne / Headhunters (2011)

Vedno, ko sem pogledala film, ki je bil posnet po knjigi, pred tem pa prebrala knjigo, se mi zdela knjiga boljša. Filmi so časovno omejeni in zaradi tega delčki napisanega padejo skozi sito. Moja večna dilema: pogledati film ali si vzeti čas za knjigo?

Tokrat je film preveč mamljivo čakal name in vdala sem sem :). Jo Nesbo je norveški pisatelj in glasbenik, avtor priljubljenih kriminalk. Po eni izmed njegovih knjižnih uspešnic so posneli kriminalko / triler Hodejegerne (Headhunters). Ocena? Napeto kot gumica, z obveznimi elementi presenečenja :).

Števec prvih korakov: 129/365