Košček veselja in lepote :)

Priznam, pozitivni odzivi in komentarji na moje ustvarjanje mi napolnijo del notranje baterije, ki se na noben drugi način ne more napolniti. Seveda je z izdelovanjem povezano kristalno čisto veselje, pa vendar – če sreče ne morem deliti, se skrči na veliko manjši kos. Pri celotnem ustvarjalnem procesu je MMM tisti del, ko vidim v očeh nekoga otroško navdušenje in to, da se počuti z unikatnim dodatkom tudi sam bolj poseben in unikaten :).

Nekaj vem zagotovo. Idej za metulje mi v 365-ih dneh ne bo zmanjkalo. Pa vendar čutim, da želim delček lepote oddati naprej. Ko se ob dnevih, preživetih v čustveni dolini,  sprašujem, če je sploh pomembno, se kot po čudežu pojavi dodatna vzpodbuda. Prijazna misel, ali pa nepričakovano sporočilo nekoga, ki ga sploh ne poznam, da spremlja moj projekt in drži pesti zame. Vem, ne potrebujem veliko, me poganja ogromen motor v notranjosti – pa vendar, polnilca za eno izmed celic baterije vendarle nimam :). Zato HVALA vsem za vzpodbudne misli. HVALA tudi vsem, ki samo na tiho pridete, pokukate in odidete :).

Metuljčki št. 49 so uhančki, po barvah so sicer komplet k včerajšnji verižici. Pa kljub vsemu se mi zdi, da je verižica že sama dovolj pisana in bi ji bolj pristajali preprosti uhančki. Popolno kombinacijo za današnje uhančke pa vidim s poletno pisano oblekico :).

Metuljčkomer: 49/365

Trenutno stanje duha: Motanje žičke je bilo otroško zabavno 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.