Prvoaprilski Flop Shop :)

V današnji oddaji Flop Shop vam bomo predstavili najnovejše vrhunske izdelke za domačo ali profesionalno rabo.

1.

Ste naveličani tega, da ne morete vikendov prelenariti brez slabe vesti, saj vas visoka trava pred hišo milo roti, da jo sfrizirate? Potem je PAMETNA KOSILNICA pravi odgovor na vaše molitve.

Pametna kosilnica se aktivira povsem sama, ko je trava višja od zgornje dopustne meje, ki jo določite sami. Naprava je popolnoma nežna do ušes – tako vaših, kot sosedovih, saj se zaradi vgrajenih senzorjev nikoli ne aktivira ponoči ali pred potekom petih ur od sončnega vzhoda.

Se bojite, da bi vam pokosila tudi prelepe rožice ali zelenjavo, na katere ste tako ponosni? Strah je popolnoma odveč. Pametna kosilnica zazna neprimernost podlage in spremeni smer.

Ko indikator baterije pokaže nizko stanje, se sama priklopi na napajanje. Kosilnica ima kameleonske lastnosti (poleti je npr. travnato zelene barve, v času snega se obarva belo), zato jo lahko brez skrbi pustite pred hišo in ne bo kazila okolice.

Garancija je dve leti. Če pokličete v naslednje pol ure, dobite zraven še študenta, ki vam bo ročno kosil travo v času servisiranja. Prav tako vam bo na novo posadil rožice ter zelenjavo v primeru nesreče zaradi okvare software-a.

2.

Nič več morečih dni, ko ne upate iz hiše zaradi slabe frizure. Predstavljamo vam GLAVNIK PRFEKT, novost na svetovnem tržišču.

Patentirana tehnologija vam omogoča izbiro dveh stopenj – popolnoma ravni gladki lasje ali božanski kodri. Za nežen efekt peljete glavnik skozi lase enkrat, za izredno močan efekt (npr. afro frizuro ali pudl style) postopek ponavljate, dokler ne dosežete želenega rezultata.

Glavnik Prfekt je dobavljiv v treh barvah: kričeče črna, svetlo črna ter črna s črnimi progami.

Ob nakupu dobite darilo – NEUNIČLJIVI DEŽNIK TANK, revolucionarni izdelek podjetja Tank d.o.o. Najnovejša tehnologija izdelave špic zagotavlja njihovo nezlomljivost tudi pri hitrosti vetra do 250 km/h.

Samo klic vas loči od pričeske, ki vam jo bodo zavidale tudi holivudske zvezde – in to v vseh vremenskih pogojih!

3.

Kolikokrat vam je dan pokvaril žvečilni gumi ali pa bognedaj kos pasjega iztrebka, ki ga neodgovorni lastnik psa ni odstranil? Flop Shop ima točno to, kar potrebujete, da se vam tovrstne nevšečnosti ne bodo več dogajale.

Nalepke za podplate čevljev FUJ-STOP so izdelane in titana in prevlečene s premazom, ki deluje odbojno na vse vrste umazanij, hkrati pa je odporen proti obrabi. Tako bodo vaši podplati čisti in celi tudi do pet let! Zaradi izjemno gladke površine svetujemo zelo previdno hojo po gladkih marmornih površinah.

V ceno je vštetih 5 kompletov po dve nalepki za čevlje in dve manjši nalepki za salonarje. Če ne pokličete danes, ampak jutri, dobite za samo 1€ očala Kristalex – specialna očala za ekstremne vremenske razmere in rokoborbo v blatu. Očala imajo vgrajena drobne brisalce in cevko s tekočino za čiščenje stekel.

Recite stop umazanim podplatom in umazanemu pogledu na svet!

4.

Kot zadnjo novost v današnji oddaji vam predstavljamo Tečno-meter Plus. Naprava v praktični velikosti kreditne kartice deluje v radiju dveh metrov. Z diskretnim zvokom vas opozori, če je v vaši neposredni bližini oseba, katere tečnost dosega na desetstopenjski tečnostni lestvici 7 ali več.

Če ste padli v zasedo in nimate možnosti umika (npr.: tečno osebo poznate in niste mogli izginiti iz njenega vidnega polja, preden vas je ogovorila), imate na vaši napravi dve opciji. Nastavitev A deluje podobno kot pilot televizorja in utiša sogovornika, ki rahlo zmeden še vedno odpira usta, ampak iz njegovih ust ni slišati popolnoma ničesar. Nastavitev B sproži klic iz naše glavne centrale na vaš mobilni telefon. Tako se lahko vljudno opravičite, da zaradi nujnega primera ne morate nadaljevati prijetnega pogovora.

Če pokličete v naslednje pol ure, ne dobite popolnoma ničesar gratis. Kaj ste pa mislili???

Preden se poslovimo, še dve nujni obvestili:
– Zaradi velikega povpraševanja nam je žal zmanjkalo Super bukovih drv iz prejšnje oddaje. Namesto tega vam lahko pošljemo neprodane izvode knjige Damjana Murka, ki gorijo prav tako lepo.
– Prodaja petih še nikoli objavljenih delov Esmeralde se počasi izteka. Pohitite!

Se vidimo čez teden dni, do takrat pa se imejte skrajno lepo v družbi naših vrhunskih izdelkov.

Ekipa Flop Shop

Trenutno stanje duha: Navihano 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.