Kljukica na seznamu želja :)

Jp, priznam, če niste ustvarjalna dušica, utegne biti v trenutkih, ko se potopim v svoj mali svet in iz njega ne gledajo niti prstki na nogah, v moji družbi precej dolgočasno. O temah, povezanih z ustvarjanjem, postopki in materiali, lahko spletem neskončno stavkov, pa čeprav na splošno ne spadam med najbolj klepetavi del človeške populacije. O čem govorim, boste vedeli prav vsi, ki čutite glede nečesa ogromno navdušenje.

Moram priznati, da včasih globoko sočustvujem z mojim dragim :D, ki ga kot moškega metulji in ustvarjanje zagotovo ne prevzamejo tako kot mene – pa vendar mu navdušeno razkazujem vse, kar naredim in seveda vse nove pridobitve mojega ustvarjalnega kotička. Ko si srečen, to rad deliš, a ne :).

In danes sem čisto navdušena preizkusila najnovejšo metuljčkasto pridobitev. Šablono za Big Shot-a. V obliki metulja seveda. Je bila na seznamu želja že nekaj časa in danes tej želji dodajam kljukico. Najboljši del te šablone (poleg njene oblike :)) je, da je dovolj močna za izrezovanje debelejšega kartona, filca in blaga.

Čeprav je minilo že kar nekaj časa od mojih otroških dni, se v takšnih trenutkih počutim kot otrok z novo igračko. Ko gledam iz te perspektive, razumem nenehno rastoče otroške želje – tudi če imaš veeelik kup igračk, hrepeniš vedno po novi, takšni ki je še nimaš v svoji zbirki. Uf, moj spisek “igračk” je še zelooo dolg. Hm, a je že prehitro, da pišem Božičku??? 😀

Metuljčkomer: 175/365

Trenutno stanje duha: 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja