Metuljčkomer: 214/365

Šopek čudovitih misli Steva Jobsa je tako velik, da sem kar težko izbrala tri za današnje metuljčke. Skupni imenovalec njegovih najbolj znanih citatov je strast do tega, kar počnemo v življenju. Njegova filozofija minimalistične estetike me je navdušila od A do Ž. Manj je več. Potrebno je odstaniti vse nepotrebne stvari in pustiti le pomembne. V veliko točkah je ta filozofija skupna mojemu razmišljanju. Všeč so mi preproste in nenakičene stvari, ki pa vendarle nosijo v sebi nekaj posebnega in drugačnega.

Roza misel: Pogoj za odlično opravljeno delo je ljubezen do tega, kar počnemo. Če še tega niste našli, ne nehajte iskati. Ne ustalite se. (Se pooočasi premikam proti tej točki :))

Turkizna misel: Če bi bil danes zadnji dan mojega življenja, bi naredil to, kar nameravam narediti? (Zagotovo ne bi pomila posode, hi hi :))

Siva misel: Ni pomembno biti najbogatejši človek na pokopališču. Zaspati z mislijo, da smo naredili nekaj čudovitega, to je edino, kar je zame pomembno. (Ja, to je res božanski občutek :))

Metuljčkomer: 214/365

Trenutno stanje duha: 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja