Kdo je gospod Cinch? :)

Že od nekdaj obožujem beležke in blokce.  Pred dnevi sem si izpolnila veliko željo in sedaj ji lahko izdelujem sama. Ne rabim več brskati po trgovinah in iskati beležko, ki mi je pisana na kožo. Obliko, vzorec in velikost lahko izberem sama :).

Najbrž se sprašujete, kdo neki je skrivnosti gospod Cinch? Cinch je naprava za vezavo. Ogledovala sem si sicer neko drugo napravo, a mi je prijazna prodajalka (iz nove trgovinice Rayher hobby&art – največje trgovine z ustvarjalnim materialom v naši deželici) svetovala Cinch-a. Predstavitveni video (ogledate si ga lahko v nadaljevanju zapisa) me je tako navdušil, da niti pod razno nisem želela ničesar drugega. Je neverjetno enostaven in praktičen za uporabo. Se še spomnite tiste reklame za Podarim dobim in mesečno rento? Ko moški zaigra svojo smrt le zato, da bi videl, katera ga ima res rada, in ji potem reče: “TI boš moja!”. Točno to sem rekla jaz v tistem trenutku: “TI boš moj!” :D. Na mojo veliko srečo sem ga zaradi otvoritvenih popustov dobila za mojemu žepu veliko bolj prijazno ceno :).

Moja današnja beležka je v bolj osnovni izvedbi, dodatki in izboljšave sledijo v prihodnjih različicah :). Ideje v glavi pa že rastejo kot gobe po dežju :).

Metuljčkomer: 230/365

Trenutno stanje duha: Jupiii 🙂

2 misli na “Kdo je gospod Cinch? :)”

  1. Čudovito, da si si izpolnila željo za svojo ustvarjalnost.
    Delaš, kar imaš rada in delaš s srcem za veselje.
    Želim, da bi lahko od te ustvarjalnosti imela tudi kakšno
    materialno korist. Objem, R.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.