Metuljčkomer: 325/365

Odkar sem se začela spogledovati tudi s papirčkanjem, sem ob vsakem izdelku še bolj navdušena nad ustvarjanjem iz papirja. Moj običajni problem pri šivanju je bil: pomanjkanje blaga, ki mi je bilo resnično všeč. Iskanje odtenkov in vzorcev, ob katerih bi potrebovala slinček :D, je bila misija nemogoče. Ko sem odkrila vesolje spletnih nakupov iz celega sveta, se je moja izbira povečala, pa vendar je iskanje popolnega blaga maraton.

Pri papirju je veliko lažje izpustiti ustvarjalnost iz verige :). Začetna faza sicer zahteva veliko časa in seveda tudi eurekov, saj je potrebno najti in izbrati osnovni material. Ampak ko je osnova na poličkah, so možnosti ustvarjanja neskončne. Kombiniranje barv in vzorcev po lastni želji, namesto iskati nekaj, kar je nekdo že sestavil – to je RAJ, če mene vprašate :).

Danes sem imela nasmeh do ušes in še preko – za jutrišnje praznovanje rojstnega dne sem izdelala čestiko, polno barv in življenja :).

Day 325 butterfly greeting card 1Day 325 butterfly greeting card 2Day 325 butterfly greeting card 3Day 325 butterfly greeting card 5Metuljčkomer: 325/365

Trenutno stanje duha: Ne bi se pritoževala, če bilo nekaj % bolje …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja