Osamosvojitev :)

Do sedaj ste lahko moj metuljčkasti projekt spremljali na dveh koncih: na “starem” blogu www.elenah.ednevnik.si in na novem naslovu www.elenah.si. Kopijo starih prispevkov sem že naredila, čaka me še gora vaših lepih 😀 komentarjev, ki jih bom selila lepo počasi, kolikor mi bo čas dopuščal.

Tole je moj zadnji prispevek, ki bo hkrati viden na obeh blogih, od jutri naprej bodo novi zapisi objavljeni le na www.elenah.si. Malce s težkim srcem se bom ločila od starega bloga, a čas je, da se že končno popolnoma osamosvojim :). Seveda vas še pridem pokukat na Edi in upam, da potrkate tudi vi na moja vrata :).

Day 334 butterfly green shell earrings 1Day 334 butterfly green shell earrings 3Day 334 butterfly green shell earrings 2Metuljčkomer: 334/365

Trenutno stanje duha: 🙂

8 odzivov na “Osamosvojitev :)

 1. Sem ti tudi tukaj včasih napisala komentar.
  In ja, stran sem si dala med zaznamke.
  Preveč rada gledam že samo slikice…
  In morda si bom kdaj pozneje spet naročila kak izdelek
  za svojo Dušo.
  bodi dobro, bodi lepo, R.

 2. Zdravo Elenah,
  Sem te prisla pozdravit na novi blog. Na eDiju sem res bolj slikice gledala, kot komentirala in bom tudi nadaljevala… (zdaj te lahko tudi sledim!)…

  Sicer so mi pa tvoji metuljcki vedno narisali nasmesek… Zame vsak metuljcek nosi moment nekega spomincka, ki vsake toliko prifrfota v moje misli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja