Zadnji dan metuljčkastega projekta :)

Namesto izdelave novega metuljčka je čas za mini analizo celotnega projekta. Ko sem med letom razmišljala o tem trenutku, sem pričakovala, da se bom danes počutila drugače, kot se počutim sedaj. Pričakovala sem bolj “veličasten” občutek, občutek, da sem zaključila nekaj velikega. A vse kar čutim, je le droben prehod. Vem, da se metuljčkasta pot nadaljuje še naprej in bo na nek način ostalo vse popolnoma enako (le bolje – vsaj upam :)).

Vsakodnevne metuljčaste domače naloge so mi prinesle kup notranjih sprememb, o katerih na začetku projekta nisem razmišljala. Še dobro, da se mi polknice na očeh zapirajo in bom temu primerno kratka in jedrnata, sicer bi se utegnila zafilozoforati doglo v noč – in bi si morda kdo izmed bralcev bloga izpahnil čeljust od zehanja :D.

Prvič. Čeprav je to šele začetek poti, vem, da sem naredita korake v pravi smeri – proti temu, kar sem JAZ.

Drugič. Bolj sem se naučila živeti v trenutku. Se manj obremenjevati z jutrišnjim dnem in se osredotočiti samo na en dan. Leto dni mine kot bi pihnil. Vsak dan je dragocen. Ne želim da minevajo brez pomena. Želim jih do roba zapolniti s sanjami in vsem, kar polni moje srce.

Tretjič. Velikokrat sem samo zaradi tega projekta zapustila cono udobja in naredila korak več, kot bi bilo tisti dan potrebno. Širjenje cone udobja je postalo vsaj malce bolj samoumevno zame, kot prej :). Ravno zaradi tega sem se odločila, da začnem z novim celoletnim projektom, tako da: “Stay tuned” :D.

Četrtič. Našla dolgo iskano rdečo nit svojega usvarjanja. Metuljčki so povezali različna področja mojega ustvarjanja (šivanje, nakit, papirčkanje, …) v celoto. Prej nisem imela ustvarjalne zgodbe, sedaj jo imam :).

Petič. ZELO izboljšala svoje fotografije. Kar se mi zdelo na začetku super, se mi zdaj zdi obupno slabo. To bi lahko rekla tudi za kopico izdelkov, ki so se mi zdeli blazno lepi, pa se mi sedaj zdijo pusto navadni :).

Za konec še nekaj mojih najljubših utrinkov iz projekta 🙂

0 1 2 3 4 5 6 6b 7 7b 8 10 10a 11 12 13 14 15 16 17 18 Day 231 butterfly ways to stay creative quote-3Metuljčkomer: 365/365

Trenutno stanje duha: 🙂

 

4 misli na “Zadnji dan metuljčkastega projekta :)”

  1. Čestitke za uspešno izpeljan projekt… Tega ne zmore vsak, jaz npr. si ga ne upam niti začeti 🙂 Vsak dan sem z veseljem obiskovala tvojo stran in čakala, da vidim kakšne metuljčke si pripravila tokrat.. Srečno tudi z novim projektom in že imaš eno bralko 🙂 LP

    1. Hvala hvala 🙂

      Ooo, zagotovo ti bi uspelo, le nekaj takšnega bi morala najti, kar te resnično veseli in motivira ;). Tudi jaz sem se na začetku bala, da bom obupala na sredi poti, in se rahlo panično po prvem tednu vprašala: “A sem si RES zaradi cilj to početi VSAK dan v letu??? Ojoooj!” :D. Saj najbolj pomembno je poskusiti, ker dokler ne poskusiš, ne moreš vedeti, česa si sposoben in česa ne :).

      Pozdravček 🙂

  2. Čestitam ti, da si uspešno zaključila metuljčkast projekt! Žal mi je, da ga nisem prej dala pod priljubljene strani in ga prej začela spremljat redno (sem ga včasih samo bežno, v zadnjem času pa redno vsak dan. Sem tudi po več kot 3x na dan hodila gledat, če si že dodala za nov dan). Vsak dan posebej si mi polepšala dan s svojo objavo, saj sem jo komaj čakala. Prepričana sem, da zmoreš veliko več in je bil to res samo uvod v ustvarjalen vsakdan, saj imam občutek, da v rokavu skrivaš še kup metuljev, ki čakajo, da se nam predstavijo in se prava predstava šele začenja. Dokazala si, da zmoreš marsikaj in še več! Go Elenah!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.