*13/365* Prvi uhančki v rjavi barvi

Obožujem barve in barvne kombinacije. Do lanskega leta mi ni dišala zelena in siva, ampak sem ju, še sama ne vem zakaj&kako, vzljubila. Sedaj je poleg redkih temnih barvnih odtenkov na moji listi “Ni mi všeč” ostala le še rjava. Ne razumeva se, in pika.

V času nakitkanja še nisem naredila uhančkov v rjavi barvi. Pravzaprav se ne spomnim, da bi sploh ustvarila karkoli v tej barvi. Danes sem stopila izven svojih standardnih barvnih okvirjev in na posebno željo naredila uhančke. Čeprav sem bila prepričana, da mi ne bodo všeč, se mi sedaj zdijo prav luštni :). Kdo ve, morda bom pa že končno zakopala bojno sekiro tudi z rjavo barvo :).

Day 13 chocolate wire earring 0 Day 13 chocolate wire earring 2 Day 13 chocolate wire earring 4

Pesem dneva: Po dooolgem času sem slišala tole luštno pesmico, mi je polepšala dan 🙂

Števec prvih korakov: 13/365

2 odziva na “*13/365* Prvi uhančki v rjavi barvi

  1. Kot, da bi brala moje misli. 🙂 Tudi jaz sem imela težave z barvami, ki mi niso všeč. Potem sem končno prestopila mejo in naredila še v drugih barvah. Ampak tisti čudni občutek mi je ostal in me še vedno spremlja kadar delam nakit v drugih barvah. Tako, da so to zame posebne barve, za katere vem, da so drugim zelo všeč in še bolj z veseljem izdelujem nakit v teh barvah. 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja