Sladoled, mmm :)

Toplo vreme prinese poleg polnih vagonov sončnih žarkov, čudovih barv, svežih gurmanskih sestavin, tudi SLADOLED, mmm :). Pred kratkim me je navdušila linija sladoledov Noblissima, njihov Banana split je bil slasten. Danes sva z mojim dragim izbrala sladoled z okusom praženih mandljev in čokolade, s čokoladno-marcipanovim prelivom in kandiranimi koščki mandljev.

Priznam, sladoled sva izbrala zaradi slastnega videza, sploh nisva prebrala, da vsebuje marzipan, ki ga najbolj ne marava. Kljub temu je bila kombinacija okusov prijetno harmonična, mmm. Malce me je spominjal na Mozart kroglice.

Zadnje čase presenečam samo sebe, ker poskušam kombinacije, ki imajo v moji glavi negativen prizvok, in ugotavljam, da so mi celo všeč :). Včasih primerjam okuse z barvami. Nekateri mi sami po sebi niso všeč, ampak v kombinaciji z ostalimi pokažejo svojo prijetno plat. Podobno je z barvami – včasih ravno barve, ki so mi sicer manj všeč, naredijo barvno kombinacijo popolno.

Moder zaključek (danes me je ena sama modrost, hihi :)): ko prečkaš meje svojih običajnih okvirjev, najdeš marsikaj posebnega :).

Day 42 icecream 1 Day 42 icecream 2 Day 42 icecream 3Števec prvih korakov: 42/365

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja