O času, življenju in knjižnih kazalih :)

Morda so spremembe mojega pogleda na svet posledica dejstva, da se staram, ali pa postajam le bolj povezana z življenjem. Zadnje čase veliko razmišljam o prioritatah in času, ki ga imamo na voljo.

Pred leti sem imela ogrooomno načrtov, toliko vsega sem se želela naučiti in videti. Sedaj spoznavam bistvo reka: “Lahko narediš karkoli, ne moreš pa narediti vsega.” Čeprav se nam zdi čas neomejena dobrina, je življenje v resnici zelo kratko.

Ustvarjanje se mi zdi veliko kot vesolje, možnosti je neskončno. Pa vendar moram najti košček, ki je najbolj JAZ, in se mu posvetiti s vsem srcem. Vem, da moram izbrati s kirurško natančnostjo, ter zavreči vse ostalo. Kdor dela preveč stvari hkrati, ne more biti v ničemer zares odličen. Morda je moj cilj prekrit z megleno odejo, a vem, da mora biti odličnost njegova glavna sestavina :).

Letošnja pomlad bo torej v znamenju intenzivnega raziskovanja prioritet – tako na ustvarjalnem, kot tudi na ostalih področjih. Danes sem se ponovno igrala s knjižnimi kazali – tokrat v obliki metulja :).

Day 44 butterfly book tag 1 Day 44 butterfly book tag 2 Day 44 butterfly book tag 3 Day 44 butterfly book tag 4 Day 44 butterfly book tag 5Števec prvih korakov: 44/365

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja