Okrogla stotka :)

Danes je že stoti dan projekta, uiii :). Čas za mini-mini analizo in resna globoka razmišljanja :).

Ob začetku projekta sem nosila v glavi sliko same sebe. Kakšna bi morala biti, kaj bi morala početi? Koščki barve počasi, a vztrajno odpadajo iz umetne slike sanjskega življenja in razkrivajo pristno sliko. Veliko vrstic iz prvotnega načrta sem že prečrtala, predvsem tistih, povezanih z zunanjim svetom. Nova, resnična slika je bolj je povezana z občutki in s tem, kakšen človek želim biti.

Na začetku projekta sem razmišljala o novih in razburljivih izkušnjah, krajih, doživetjih. Moje življenje se mi je zdelo malce bledo in dolgočasno. Pa vendar sedaj spoznavam, da ti občutki niso bili povezani s svetom okrog mene. Odkar sem naredila nekaj drobnih popravkov smeri, si vsega, kar velja za razburljivo in vredno, sploh ne želim. Morda bi zunanji opazovalec ocenil moje življenje kot dolgočasno, pa vendar je točno takšno v tem trenutku pravo zame. Morda sem čudna (verjetno sem :)), ker ne sanjam o razkošju in razburljivem življenju. Mirno in preprosto življenje, v katerem prijazno skrbim zase, v družbi ljubezni, ustvarjanja, dobrih knjig in filmov (da ne pozabim hrane), je tisto, kar mi do roba (in še čez) napolni srčka in dušo :).

Zato nikar ne pričakujte, da bo blog v času projekta pokal po šivih od neverjetnih novosti. Potovanje bo mirno, morda tu in tam kakšna brzica, pa vendar upam, da ne boste zehali od dolgega časa :).

Sem skoraj pozabila na današnjo domačo nalogo. Dopolnjujem moj najljubši kroj za oblekco in vsako različico skušam narediti bolj popolno. Današnja me je prijetno presenetila, ko je bila dokončana. Vzorci so sedaj videti še bolj luštni :).

Day 100 pattern green white dress 1 Day 100 pattern green white dress 2Števec prvih korakov: 100/365

2 misli na “Okrogla stotka :)”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.