Oblek ni nikoli preveč :)

Ni v moji navadi, da naredim več izdelkov v enakem slogu. Ko jih, lahko to pomeni le nekaj – da sem našla nekaj meni resnično pisanega na kožo.

Vam takoj povem, zakaj se mi je ta kroj obleke tako zelo prikupil. Ravno pravšnji dekolte – ne maram tistih fejst globokih, ki niso primerni za vse priložnosti, takšni, ki ne pokažejo niti delčka ženskih čarov, mi tudi ne dišijo. Obleka je v prsnem delu nagubana ter ima pentljico (detajl mora biti, seveda :)). Dolžina obleke ni prekratka in ne dolga kot ponedeljek :). In tisto, kar je zelo pomembno za udobje v vročih dneh – čeprav objame linije telesa, ni oprijeta. O gumbkih pa že tako govorim preveč in bom tokrat tiho :D.

Danes sem dokončala kar dve obleki. Krstila sem roza blago, tako da obleka izpolnjuje “prvič” pogoj projekta. Črno belo pa dodajam za dobro mero – če se vam zdi znana, je to zaradi te obleke (današnja mi je bolj všeč :)).

Day 105 - pink dress 1 Day 105 - pink dress 3 Day 105 - pink dress 4Day 105 - black and white dress 1 Day 105 - black and white dress 2Števec prvih korakov: 105/365

Ena misel na “Oblek ni nikoli preveč :)”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.