Ljubezen, ustvarjanje & novi detajli :)

Ustvarjajalna energija je na nek način podobna ljubezni. So trenutki, ko so naša srca prepolna ljubezni in so trenutki, ko so naše glave prepolne idej. So trenutki, ko občutimo praznino in ne moremo dati ljubezni in so trenutki, ko ne moremo ustvarjati. Takšne ali drugačne ovire zaustavijo tok in nekaj, česar ne znam obleči v besede, se ne pretaka skozi nas.

A ko nas zajame val, se vse množi. Ljubezen raste, ko jo dajemo in začne veneti, če jo zaklepamo ter želimo zadržati zase. Iz ene same ideje nastane šopek novih in novih. Več kot vložimo, več dobimo. Všeč mi je občutek, ko ena pikica vodi do naslednje in nikoli ne vem, kakšna slika bo nastala, ko jih bom povezala v celoto.

Ob gumbkih se je pojavila nova pikica, ko sem začela razmišljati, če bi lahko vključila še kakšen šiviljski element. Za test sem naredila dve kazali z okrasnimi šivi. Na fotografijah je sicer manj vidno, ampak zaradi šivov me kazali spominjata na skaj :).

Day 111 butterfly bookmark with stiches 1 Day 111 butterfly bookmark with stiches 2 Day 111 butterfly bookmark with stiches 3Day 111 butterfly bookmark with stiches 4  Day 111 butterfly bookmark with stiches 5 Day 111 butterfly bookmark with stiches 6 Day 111 butterfly bookmark with stiches 7Števec prvih korakov: 111/365

2 misli na “Ljubezen, ustvarjanje & novi detajli :)”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.