Copatki-manija :)

Copatki so eden izmed tistih projektov, ki jih počasi gradim v glavi in potrebujejo čas, da dozorijo. O copatkih razmišljam, odkar sem pred leti naredila prve. Ampak manjkal jim je pridih posebnosti, tista pikica na i, ki jo vztrajno lovim pri svojih izdelkih.

Ponovno se je izkazalo, da najboljše ideje slej ko prej ponovno priplavajo na površje. Prave ideje so tiste, ki se ne pustijo utopiti, ne glede na to, kako dolgo so pod vodo 🙂 . V zadnjem času se počutim kot nori znanstvenik s štrlečo frizuro, ki se zapre v svoj laboratorij, z otroškim navdušenjem eksperimentira do onemoglosti ter pozabi na svet okrog sebe 🙂 . Se pa počutim bolj varno, ker v moji ustvarjalni sobici ne more nič ekspodirati (vsaj upam, da ne :)) .

Tile so meni osebno najljubši. Metulji, pike in živahne barve v enem izdelku – pa saj bi potrebovala slinček, hihi 🙂 .

Copatki pike metulji Slippers dots butterflies  2a Copatki pike metulji Slippers dots butterflies  2b Copatki pike metulji Slippers dots butterflies  2c Copatki pike metulji Slippers dots butterflies  2dPravila so zato, da se kdaj pa kdaj tudi kršijo, in namesto obveznih metuljev, sem dodala pikapolonice. S pikapolonicami sem izpolnila željo prijateljici, ki jih obožuje. Zaradi njene goreče antipatije do mrzlih dni, sem copatke toplo podložila s termoflisom. Če bo zaradi tega vsaj malce bolj vesela to zimo, bom misijo Copatki označila kot zelo uspešno :).

Copatki pikapolonice  Slippers ladybug  1a Copatki pikapolonice  Slippers ladybug  1b Copatki pikapolonice  Slippers ladybug  1c

6 odzivov na “Copatki-manija :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja