V novi službici :)

Čas za sestavljanje koščkov, raztresenih brez pravega reda, je prispel. Že od daleč sem ga videla, veselo drvečega na kolesu, sedaj me treplja po ramenu 🙂 .

Pred dvema mesecema me je pritegnil razpis za Program razvijanja bodočih podjetnikov. Polna navdušenja sem začutila sem, da potrebujem točno TO. Kljub temu, da sem skušala ostati “kar bo, pač bo” hladna, si nisem mogla lagati – z vsem srcem sem si želela biti med desetimi izbranimi kandidati.

In sedaj sem tukaj, na novem delovnem mestu, dan št. 10 🙂 .

a6c41e5d-fe76-40cc-a88f-9d44e6116cad

Pisarno delim z devetimi sodelavci, vsak izmed nas bo pod vodstvom mentorjev štiri mesece razvijal svojo poslovno idejo. Moj cilj je popeljati Elenah na višji nivo, ji dovoliti, da odkrije svoje skrite potenciale in zacveti.

Priznam, sprva se mi je zdelo nesmiselno začeti iz ničle. Z načrti in analizami, kot da sem šele na začetku ustvarjalne poti. Namesto tega bi raje nadaljevala, kjer sem ostala. A sedaj spoznavam, kako koristno je iti korak nazaj, razmisliti o ciljih, stopničkah, svojih prednostih in slabostih. Stopila sem iz škatle, v kateri sem predolgo bivala in sedaj se opazujem od daleč. Prepričana sem bila, da se odlično poznam, a v zgolj desetih dneh sem se naučila ogromno novega o sebi. Kaj me poganja, kaj me ustavlja. Kaj potrebujem, kaj je povsem odveč. Kot mi je včeraj eden izmed mentorjev rekel, pa se moram zavedati, da sama spoznanja niso dovolj, če jih ne uporabim za izboljšave.

Vem, da bodo prihajajoči meseci prinesli dragocene izkušnje, ki jih lahko pridobim le na ta način. Veselim se novih spoznanj, novih ljudi in novih Elenah izdelkov 🙂 .

Utrinki preteklih mesecev …

Barve in pike v Novi 🙂

Članek Nova

Elenah handmade broška kuža tačke zelena ročno delo brooch green paws dogElenah ročno delo drobižnica sova pike turkizna purse frame handmade owl dots turquoiseElenah ročno delo drobižnica konji pike turkizna purse frame handmade owl dots turquise

2 misli na “V novi službici :)”

  1. Čestitam za novo službo. Želim ti veliko bogatih izkušenj in veselja. Naj ti bo v pomoč pri tvojem ustvarjanju in čudovitih izdelkih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.